06-53645023
info@wildernistrek.nl

Fotohutten

Ga je er regelmatig op uit om vogels of zoogdieren te fotograferen in Nederland? Dan kom je er al snel achter dat een schuilhut ideaal is:

  • De dieren komen heel dichterbij 
  • Vogels en zoogdieren vertonen hun natuurlijk gedrag
  • Je hebt de garantie dat je niet door anderen gestoord word
Fotohut dassen (tot 1 december 2019)

Fotohut dassen (tot 1 december 2019)

Het is heel lastig om dassen in de natuur te fotograferen. Maar er is nu een plek in waar je naar toe kunt zonder dat je ze verstoort. Je fotografeert ze in Drenthe vanuit een comfortabele, verwarmde hut die van een groot raam is voorzien. De dassen verschijnen elke avond na zonsondergang onder de lampen voor de hut. 

Ga naar deze hut

NIEUW: Vier sterren fotohut (OVERDAG, vogels)

NIEUW: Vier sterren fotohut (OVERDAG, vogels)

Luxe fotohut om (bos)vogels van dichtbij te fotograferen. Dankzij spiegelend glas heb je een breed zichtveld zonder dat de vogels jouw zien. Voor de hut is een grote waterplas waar vogels drinken en badderen. Door dagelijks te voeren zijn er altijd 15-20 soorten aanwezig. De hut is zeer luxe: voorzien van slider-systeem (geen statief nodig), elektriciteit, toilet, koelkast, koffie/thee, vloerverwarming en WIFI! Met lampen (te bedienen vanuit de hut) kun je naar wens op donkere dagen zelf de belichting optimaliseren.

Ga naar deze hut

NIEUW: Vier sterren fotohut (NACHT, marters)

NIEUW: Vier sterren fotohut (NACHT, marters)

Deze unieke schuilhut (voor maximaal 4 fotografen) staat aan de rand van een open plek in een loofbos. Na zonsondergang verlichten de lampen een mooi decor waar je steenmarter, boommarter, bunzing en egel kunt fotograferen. De hut is luxe, je kunt er comfortabel een nachtje fotograferen: voorzien van slider-systeem (geen statief nodig), stapelbed, elektriciteit, toilet, koelkast, koffie/thee, vloerverwarming en WIFI! Je hoeft dus niet diep in de nacht terug te rijden of een hotel in de omgeving te zoeken: je kunt in de hut overnachten!

Ga naar deze hut

Fotohut marken Weidevogels (alleen van maart t/m 5 juni )

Fotohut marken Weidevogels (alleen van maart t/m 5 juni )

Unieke fotohut middenin een rijk weidevogelgebied. Je fotografeert weidevogels vanaf een laag standpunt. Om verstoring bij in- en uitgaan zoveel mogelijk te vermijden wordt de hut alleen verhuurd vanaf 13.00 uur ’s middags tot maximaal 11.00 uur de volgende dag (dus inclusief overnachting). Dit geeft niet alleen de minste verstoring voor de vogels maar ook de beste mogelijkheden voor vogelfotografie (ochtend- en avondlicht). Overnachten tussen de waakzame ganzen en de roepende grutto’s ’s is een onvergetelijke ervaring! Reken op grutto, tureluur, watersnip, wintertaling, kievit en scholekster. 

Ga naar deze hut