0521-383519
info@wildernistrek.nl

Fotohutten

Ga je er regelmatig op uit om vogels of zoogdieren te fotograferen in Nederland? Dan kom je er al snel achter dat een schuilhut ideaal is:

  • De dieren komen veel dichterbij 
  • Vogels en zoogdieren vertonen hun natuurlijk gedrag
  • Je hebt de garantie dat je niet door anderen gestoord word
NIEUW: Vier sterren fotohut

NIEUW: Vier sterren fotohut

Luxe fotohut om (bos)vogels en marters van dichtbij te fotograferen. Voor de hut is een grote waterplas waar overdag vogels drinken en badderen. Na zonsondergang verschijnt de steenmarter, boommarter en de bunzing op de voerplek onder de lampen. De hut is zeer luxe: voorzien van vloerverwarming, WIFI, lampen en flitsers (te bedienen vanuit de hut). 

Ga naar deze hut

Fotohut marken Weidevogels (alleen van maart t/m 5 juni )

Fotohut marken Weidevogels (alleen van maart t/m 5 juni )

Unieke fotohut middenin een rijk weidevogelgebied. Je fotografeert weidevogels vanaf een laag standpunt. Om verstoring bij in- en uitgaan zoveel mogelijk te vermijden wordt de hut alleen verhuurd vanaf 13.00 uur ’s middags tot maximaal 11.00 uur de volgende dag (dus inclusief overnachting). Dit geeft niet alleen de minste verstoring voor de vogels maar ook de beste mogelijkheden voor vogelfotografie (ochtend- en avondlicht). Overnachten tussen de waakzame ganzen en de roepende grutto’s ’s is een onvergetelijke ervaring! Reken op grutto, tureluur, watersnip, wintertaling, kievit en scholekster. 

Ga naar deze hut