06-53645023
info@wildernistrek.nl

Fotoreizen met Nature Talks

Nature Talks organiseert de fotoreizen voor Wildernistrek. Nature Talks brengt je naar de beste bestemmingen. Die hoef je zelf dus niet meer op te zoeken. Ter plekke leer je onder professionele begeleiding beter fotograferen.

  • Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht
  • Professionele begeleiding van zeer ervaren natuurfotograaf
  • Vooraf een informatieve deelnemersbijeenkomst
  • Comfortabel en geheel verzorgd (geen verborgen extra’s)
  • Je komt thuis met fraaie, opzienbarende natuurfoto’s

Zijn onze fotoreizen iets voor jou?

 

 

Fotoreis Fins lapland, landschapsfotografie

Finland - 8 dagen Fotoreis Fins lapland, landschapsfotografie

21 februari t/m 28 februari 2020

De photo tour Dreamscapes staat in het teken van winterse landschappen met oog voor details en kans op het magische Noorderlicht. Deze 8 daagse fotoreis heeft een unieke rechtstreekse vlucht en een heerlijk volpension.

Naar deze reis
Vogelfotografie in de Extremadura, Spanje, vanuit fotohutten en meer

Spanje - 8 dagen Vogelfotografie in de Extremadura, Spanje, vanuit fotohutten en meer

11 april 2020 – 18 april 2020

Spanje, en dan met name de Extremadura, is één van de allerbeste gebieden in Europa om prachtige vogels te zien en te fotograferen!! Tijdens deze complete 8-daagse fotoreis allerlei soorten Gieren, roofvogels als Kleine torenvalk, Grijze wouw, en steppevogels als Kleine- en Grote trap (met kans op baltsende mannetjes), Hop, Blauwe ekster en nog veel meer…. 

Naar deze reis
Fotografie reis Kreta

Griekenland - 8 dagen Fotografie reis Kreta

5 april t/m 12 april 2020

Kreta is in Europa misschien wel de beste plek voor wilde orchideeën. Er komen ongeveer 70 soorten voor. Maar Kreta is meer dan orchideeën. In april lijkt het hele eiland in bloei te staan. Als je van bloemen houdt is Kreta een paradijsje!

Naar deze reis
Tsjernobyl: urbex en natuurfotografie

Wit Rusland - 5 dagen Tsjernobyl: urbex en natuurfotografie

zondag 26 april t/m donderdag 30 april 2020 (5 dagen)

Natuurfotografie en urbex combineren op een unieke locatie? Dit is je kans! We organiseren een veilige ‘once in a lifetime opportunity’ naar het verboden gebied in Wit Rusland. Dit jaar mogen hier voor het eerste bezoekers komen. Maak fantastische urbex foto’s en ontdek hoe de natuur terugslaat als mensen vertrekken uit een gebied.

Naar deze reis
Fotografie reis beren, wolven en meer.. in Finland

Finland - 6 dagen Fotografie reis beren, wolven en meer.. in Finland

29 april t/m 4 mei 2020

Er is geen ander land in Europa waar je je nog zo in de wildernis kunt wanen als in Finland. De rust, ruigheid en ruimte die je hier ervaart is ongekend. Zeker in het oosten van het land, tegen de grens met Rusland, is het de natuur die domineert. Dit is het land van beren, wolven, eland, auerhoen, zeearend en veelvraat. Een week naar dit gebied voelt alsof je een maand bent weggeweest.

Naar deze reis
Vogelfotografie in de Extremadura, Spanje, vanuit fotohutten en meer

Spanje - 7 dagen Vogelfotografie in de Extremadura, Spanje, vanuit fotohutten en meer

4 mei t/m 10 mei 2020

Spanje, en met name Extremadura, is één van de allerbeste gebieden in Europa om prachtige vogels te zien en te fotograferen!! Tijdens deze complete 7-daagse fotoreis met diverse fotohutten fotograferen we aantrekkelijk soorten zoals; Gieren, roofvogels als Havik Arend en Kleine Torenvalk, Bijeneter, Blauwe Rotslijster, Grijze Gors, Blauwe Ekster en nog meer….

Naar deze reis
Fotografie reis laplanduilen

Wit Rusland - 5 dagen Fotografie reis laplanduilen

20 mei t/m 24 mei 2020

Deze reis is specifiek gericht op het fotograferen van laplanduilen. Niet alleen zittend in een boom maar als het lukt ook vliegend, jagend en tijdens het voeren van de jongen. Laplanduilen zijn, als ze uitgevlogen jongen hebben die in het bos op een tak zitten, gewoon overdag actief en storen zich niet aan mensen.

Naar deze reis
Vlinderfotoreis Eifel en Ardennen: op zoek naar spectaculaire soorten!

België - 4 dagen Vlinderfotoreis Eifel en Ardennen: op zoek naar spectaculaire soorten!

22 mei t/m 25 mei 2020

De Blauwe vuurvlinder, Zilveren maan, Keizersmantel of Woudparelmoervlinder,  alleen de namen zijn al intrigerend! Maar bij degene die weet om welke vlinders het hier gaat zal het hart acuut nog sneller gaan kloppen… tijdens deze vlinderfotoreis naar de Eifel en Ardennen zoeken we deze en andere prachtige vlinders en leer je ook nog eens hoe je ze het beste kunt fotograferen. In samenwerking met de Vlinderstichting.

Naar deze reis
Vogelfotografie reis Fins lapland

Finland - 10 dagen Vogelfotografie reis Fins lapland

22 mei 2020 – 31 mei 2020

Een complete 10-daagse vogelfotografie reis in Noord-Finland waar we soorten gaan zoeken als de mooi gekleurde Haakbek, Taigagaai, Bruinkopmees, Dwerggors, Sperweruil, Auerhoen, Alpensneeuwhoen, Morinelplevier, Drieteenspecht en ook krijgen we geheid van zoogdieren zoals Eland, Rendier, Sneeuwhaas, Eekhoorntjes voor de lens en dit alles in een mooie natuurlijke setting.

Naar deze reis
Vlinderfotoreis Eifel en Ardennen: op zoek naar spectaculaire soorten!

België - 4 dagen Vlinderfotoreis Eifel en Ardennen: op zoek naar spectaculaire soorten!

29 mei t/m 1 juni 2020

De Blauwe vuurvlinder, Zilveren maan, Keizersmantel of Woudparelmoervlinder,  alleen de namen zijn al intrigerend! Maar bij degene die weet om welke vlinders het hier gaat zal het hart acuut nog sneller gaan kloppen… tijdens deze vlinderfotoreis naar de Eifel en Ardennen zoeken we deze en andere prachtige vlinders en leer je ook nog eens hoe je ze het beste kunt fotograferen. In samenwerking met Natuurpunt België.

Naar deze reis
Bulgarije; wildlife, macro- & vogelfotografie

Bulgarije - 8 dagen Bulgarije; wildlife, macro- & vogelfotografie

06 juni 2020 – 13 juni 2020

Bulgarije een uitstekende plek voor natuurfotografie. Het land is niet alleen rijk aan prachtige, bloemrijke landschappen met daarin vele soorten insecten het is bij uitstek een bijzonder vogelland. Naast vogels als de scharrelaar, bijeneter, hop vinden we er de bedreigde Europese grondeekhoorn en de Goudjakhals. Dit is nog niet alles, het land heeft ook nog verschillende soorten reptielen als schildpadden en hagedissen.

Naar deze reis
Fotografie reis Faeröer eilanden

Denemarken - 8 dagen Fotografie reis Faeröer eilanden

6 juli 2020 – 13 juli 2020

Papegaaiduikers zijn waarschijnlijk de meest aaibare vogels van de hele wereld… en hoe proppen ze toch die snavel vol met 17 visjes? Met hun clownachtige kop, hun onhandig gestuntel op land, liefdevol sociaal gedrag en ogen om van te dromen, is het een wens van vrijwel alle natuurfotografen om deze tuimelende torpedo’s te kunnen fotograferen. Maar hoe doe je dat, en waar doe je dat? Tijdens de compleet verzorgde reis naar De Faeröer Eilanden..

Naar deze reis
Vlinderreis Wit-Rusland

Wit Rusland - 8 dagen Vlinderreis Wit-Rusland

12 juni 2020 – 19 juni 2020

Nog nooit heeft iemand een vlinderreis naar dit gebied georganiseerd. Geweldige bloeiende velden met ontzettend veel vlinders. Soorten die in Nederland en Vlaanderen al lang niet meer gezien worden zijn hier nog volop aanwezig! Naast vlinders zijn er prachtige landschappen, andere insecten, tal van amfibieën, vogels, wellicht kunnen we zelfs elanden, herten, wisenten en dergelijke fotograferen.

Naar deze reis
Fotografie reis beren, wolven en meer… in Finland herfst 2020

Finland - 6 dagen Fotografie reis beren, wolven en meer… in Finland herfst 2020

9 september t/m 14 september 2020

Er is geen ander land in Europa waar je je nog zo in de wildernis kunt wanen als in Finland. De rust, ruigheid en ruimte die je hier ervaart is ongekend. Zeker in het oosten van het land, tegen de grens met Rusland, is het de natuur die domineert. Dit is het land van beren, wolven, eland, auerhoen, zeearend en veelvraat. Een week naar dit gebied voelt alsof je een maand bent weggeweest.

Naar deze reis
Fotoreis Gambia, kleurrijke vogels van West Afrika

Gambia - 11 dagen Fotoreis Gambia, kleurrijke vogels van West Afrika

16-26 oktober 2020

Gambia is één van de kleinste landen van Afrika, slechts 1/3 van Nederland maar met maar liefst 587 soorten vogels!! Daar zijn uiteraard trekvogels bij, die wij kennen als broedvogels in Europa maar de hoofdmoot bestaat uit vaak zeer kleurrijke en spectaculaire soorten, die het hele jaar in Afrika blijven. De lokale gids weet alle soorten te vinden en werkt exclusief voor Nature Talks.

Naar deze reis
Fotoreis Rwanda

Rwanda - 7 dagen Fotoreis Rwanda

17 oktober t/m 23 oktober 2020

Onze reis gaat naar Akagera NP gelegen aan de oostgrens van Rwanda, tegen Tanzania gelegen. Akagera is een BIG-5 bestemming maar biedt vooral een ongekende variatie aan ander wildlife wat deze reis anders en bijzonder maakt..

Naar deze reis
Fotografie reis Peloponnesos

Griekenland - 8 dagen Fotografie reis Peloponnesos

18 oktober t/m 25 oktober 2020

Op deze brede reis komen alle aspecten voor goede natuurfoto’s aan de orde. Keuze van de juiste lens, planning, benaderen, cameratechniek, lichtomstandigheden, camerastandpunt, etc. Je zult geprikkeld worden om op andere, nieuwe manieren foto’s te maken. 

Naar deze reis
Fotografie reis Madagaskar

Madagaskar - 17 dagen Fotografie reis Madagaskar

22 oktober t/m 7 november 2020

Madagaskar is een exotische plek aan het einde van de wereld. Het is een wereld verdwaald in de tijd. Laat je verassen door bizarre, fotogenieke dieren die nergens anders op aarde voorkomen. Beleef de laatste ongerepte regenwouden en fotografeer eigenzinnige lemuren, knalgroene phelsuma’s en geheimzinnige kameleons.

Naar deze reis
Fotografie reis Suriname

Suriname - 14 dagen Fotografie reis Suriname

21 november t/m 5 december 2020

Suriname is een en al natuur! Laat je op deze fotografiereis naar Suriname verrassen door de prachtige vogels, zoals de ara’s, kolibries, toekans en rode ibissen. Of wat te denken van de reptielen: kaaimannen, slangen, grote hagedissen.

Naar deze reis
Fotoreis USA, landschappen van Arizona en Utah

USA - 14 dagen Fotoreis USA, landschappen van Arizona en Utah

29 november t/m 13 december 2020

Er zijn weinig plekken op de wereld waar de dichtheid van indrukwekkende en totaal verschillende landschapsvormen zo groot is als in het Amerikaanse Zuidwesten. Ga mee op fotoreis naar canyons, tafelbergen, cactussen en natuurlijk de Grand Canyon.

Naar deze reis
Wolven, wisenten en arenden in de sneeuw

Wit Rusland - 8 dagen Wolven, wisenten en arenden in de sneeuw

22 januari - 29 januari 2021

Geen hekken, sloten en geen wandelpaden. Uitgestrekte bossen en vrij meanderende rivieren. Geen verbodsborden en overal vrij toegankelijke natuur. Afwijken van de gebaande paden. Letterlijk en figuurlijk. Dat is Wit-Rusland! Een magnifieke (en veilige) reisbestemming voor natuurfotografen: authentiek en onaangetast. Je reist terug in de tijd. Je ontdekt veel nostalgie én oorspronkelijke wildernis!

Naar deze reis
Fotografiereis Costa Rica

Costa Rica - 14 dagen Fotografiereis Costa Rica

23 januari 2021 – 5 februari 2021

Natuur in HOOFDLETTERS, dàt is Costa Rica! Kikkers, kolibries, vlinders, apen, neusberen, leguanen, toekans en krokodillen zijn goed en vaak van dichtbij te fotograferen, dankzij de uitstekende Nationale Parken en reservaten. Tel daar de goede infrastructuur, de afwezigheid van vrijwel alle tropische ziektes en de comfortabele accommodaties bij op en je hebt de ideale setting voor een rustige tropenreis.

Naar deze reis
Exclusieve Fotoreis India, Vogels, Tijgers en Luipaarden

India - 15 dagen Exclusieve Fotoreis India, Vogels, Tijgers en Luipaarden

2 februari 16 februari 2021

Fotoreis naar Ranthambore National Park. Je gaat met een lokale gids speciaal op zoek naar grote roofdieren. Maak kans op tijger, luipaard, gestreepte hyena, lippenbeer, wolf, jakhals, Caracal, Moeraskrokodil en vele soorten watervogels.

Naar deze reis
Fotoreis Fins lapland, landschapsfotografie

Finland - 8 dagen Fotoreis Fins lapland, landschapsfotografie

7 februari 2021 – 14 februari 2021

De photo tour Dreamscapes staat in het teken van winterse landschappen met oog voor details en kans op het magische Noorderlicht. Deze 8 daagse fotoreis heeft een unieke rechtstreekse vlucht en een heerlijk volpension.
We bezoeken diverse Finse landschappen in het Oulanka NP en Riisitunturi NP, 77 vierkante kilometer groot en de directe omgeving van onze Finse blokut met riviertjes en bossen. Spotj jij de waterspreeuwen bij de rivier…

Naar deze reis