0521-383519
info@wildernistrek.nl

Fotoreizen

Wildernistrek heeft de mooiste fotoreizen en brengt je naar de beste bestemmingen. Die hoef je zelf dus niet meer op te zoeken. Ter plekke leer je onder professionele begeleiding beter fotograferen.

  • Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht
  • Professionele begeleiding van zeer ervaren natuurfotograaf
  • Prettige ontspannen sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt
  • Comfortabel en geheel verzorgd (geen verborgen extra’s)
  • Je komt thuis met fraaie, opzienbarende natuurfoto’s

Zijn onze fotoreizen iets voor jou?

 

 

Peloponnesos: spannende dieren & landschap

Griekenland - 8 dagen Peloponnesos: spannende dieren & landschap

zondag 13 oktober t/m zondag 20 oktober 2019

Je beleeft de prachtige nazomer op de Peloponnesos, het schiereiland in het uiterste zuiden van Griekenland. Vanaf oktober fleurt het Griekse landschap op en heb je warm nazomerlicht.

Je fotografeert met je groothoeklens in authentieke, eeuwenoude landschappen waar de tijd lijkt stil te staan. Het volgende moment lig je met je macrolens op je buik en kijk je in de ogen van de spannende klokschildpad.

Naar deze reis

Een unieke wereld met bizarre dieren

Madagaskar - 17 dagen Een unieke wereld met bizarre dieren

vrijdag 1 november t/m zondag 17 november 2019

Madagaskar is een exotische plek aan het einde van de wereld. Het is een wereld verdwaald in de tijd. Laat je verassen door bizarre, fotogenieke dieren die nergens anders op aarde voorkomen.

Beleef de laatste ongerepte regenwouden en fotografeer eigenzinnige lemuren, knalgroene phelsuma’s en geheimzinnige kameleons.

Naar deze reis

Wolven, wisenten en arenden in de sneeuw

Wit Rusland - 8 dagen Wolven, wisenten en arenden in de sneeuw

woensdag 22 januari t/m woensdag 29 januari 2020

Geen hekken, sloten en geen wandelpaden. Uitgestrekte bossen en vrij meanderende rivieren. Geen verbodsborden en overal vrij toegankelijke natuur. Afwijken van de gebaande paden. Letterlijk en figuurlijk. Dat is Wit-Rusland! Een magnifieke (en veilige) reisbestemming voor natuurfotografen: authentiek en onaangetast. Je reist terug in de tijd. Je ontdekt veel nostalgie én oorspronkelijke wildernis!

Naar deze reis

Tsjernobyl: urbex en natuurfotografie

Wit Rusland - 5 dagen Tsjernobyl: urbex en natuurfotografie

zondag 26 april t/m donderdag 30 april 2020 (5 dagen)

Natuurfotografie en urbex combineren op een unieke locatie? Dit is je kans! We organiseren een veilige ‘once in a lifetime opportunity’ naar het verboden gebied in Wit Rusland. Dit jaar mogen hier voor het eerste bezoekers komen. Maak fantastische urbex foto’s en ontdek hoe de natuur terugslaat als mensen vertrekken uit een gebied.

Naar deze reis