Workshops

Wildernistrek brengt fotogenieke soorten voor je lens.
Je leert bovendien anders leren kijken én haalt meer uit je camera.

  • Je leert het verschil tussen foto’s nemen en foto’s maken
  • Je haalt meer uit je camera
  • Je maakt foto’s die net even anders zijn dan de middenmoot

 

 

 

Workshop nachtdieren vanuit de vier sterren fotohut

Workshop nachtdieren vanuit de vier sterren fotohut zaterdagavond 27 januari

Leerzame workshop nachtfotografie vanuit de vier sterren fotohut in Vledder. Direct praktische tips die je van pas komen terwijl je fotografeert vanuit de fotohut. Edo van Uchelen laat je zien hoe je anticipeert op het gedrag van nachtdieren, waardoor je betere foto’s maakt die zich onderscheiden van de middenmoot.

 

Ga naar deze workshop

Boomkikkers

Boomkikkers zaterdag 7 september of zondag 8 september 2024

Op een particulier natuurterrein in Drenthe zijn massaal boomkikkers aanwezig op de braamstruiken. Je fotografeert ze van zeer dichtbij. Behalve boomkikkers krijg je ook andere soorten voor je lens, waaronder mogelijk zandhagedis, muurhagedis en poelkikker.

Ga naar deze workshop

Reptielen

Reptielen zaterdag 14 september 2024

Reptielen zijn kruipende dieren met een verborgen levenswijze. Ze zijn soms lastig zijn te vinden. Het belangrijkste: je moet weten hoe je zoekt en waar ze leven! Op deze workshop struin je met reptielenexpert Edo van Uchelen over zijn privé terrein en leer je hoe je hagedissen kunt vinden en hoe je ze mooi op de foto krijgt.

Ga naar deze workshop

Slangen voor je lens (hele dag)

Slangen voor je lens (hele dag) woensdag 18 september 2024

Slangen zijn spectaculaire reptielen met een verborgen levenswijze. Op deze workshop struin je met Edo van Uchelen over de heide en leer je hoe je slangen kunt vinden en hoe je ze mooi op de foto krijgt. Ook fotografeer je de hazelworm en waarschijnlijk de levendbarende hagedis.

Ga naar deze workshop