06-53645023
info@wildernistrek.nl

Fotoreizen met Nature Talks

Nature Talks organiseert de fotoreizen voor Wildernistrek. Nature Talks brengt je naar de beste bestemmingen. Die hoef je zelf dus niet meer op te zoeken. Ter plekke leer je onder professionele begeleiding beter fotograferen.

  • Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht
  • Professionele begeleiding van zeer ervaren natuurfotograaf
  • Vooraf een informatieve deelnemersbijeenkomst
  • Comfortabel en geheel verzorgd (geen verborgen extra’s)
  • Je komt thuis met fraaie, opzienbarende natuurfoto’s

Zijn onze fotoreizen iets voor jou?

 

 

Wolven, wisenten en arenden in de sneeuw

Wit Rusland - 8 dagen Wolven, wisenten en arenden in de sneeuw

22 januari - 29 januari 2021

Geen hekken, sloten en geen wandelpaden. Uitgestrekte bossen en vrij meanderende rivieren. Geen verbodsborden en overal vrij toegankelijke natuur. Afwijken van de gebaande paden. Letterlijk en figuurlijk. Dat is Wit-Rusland! Een magnifieke (en veilige) reisbestemming voor natuurfotografen: authentiek en onaangetast. Je reist terug in de tijd. Je ontdekt veel nostalgie én oorspronkelijke wildernis!

Naar deze reis
Fotografiereis Costa Rica

Costa Rica - 14 dagen Fotografiereis Costa Rica

23 januari 2021 – 5 februari 2021

Natuur in HOOFDLETTERS, dàt is Costa Rica! Kikkers, kolibries, vlinders, apen, neusberen, leguanen, toekans en krokodillen zijn goed en vaak van dichtbij te fotograferen, dankzij de uitstekende Nationale Parken en reservaten. Tel daar de goede infrastructuur, de afwezigheid van vrijwel alle tropische ziektes en de comfortabele accommodaties bij op en je hebt de ideale setting voor een rustige tropenreis.

Naar deze reis
Exclusieve Fotoreis India, Vogels, Tijgers en Luipaarden

India - 15 dagen Exclusieve Fotoreis India, Vogels, Tijgers en Luipaarden

2 februari 16 februari 2021

Fotoreis naar Ranthambore National Park. Je gaat met een lokale gids speciaal op zoek naar grote roofdieren. Maak kans op tijger, luipaard, gestreepte hyena, lippenbeer, wolf, jakhals, Caracal, Moeraskrokodil en vele soorten watervogels.

Naar deze reis
Fotoreis Fins lapland, landschapsfotografie

Finland - 8 dagen Fotoreis Fins lapland, landschapsfotografie

7 februari 2021 – 14 februari 2021

De photo tour Dreamscapes staat in het teken van winterse landschappen met oog voor details en kans op het magische Noorderlicht. Deze 8 daagse fotoreis heeft een unieke rechtstreekse vlucht en een heerlijk volpension.
We bezoeken diverse Finse landschappen in het Oulanka NP en Riisitunturi NP, 77 vierkante kilometer groot en de directe omgeving van onze Finse blokut met riviertjes en bossen. Spotj jij de waterspreeuwen bij de rivier…

Naar deze reis
Vogelfotografie in de Extremadura, Spanje, vanuit fotohutten en meer

Spanje - 7 dagen Vogelfotografie in de Extremadura, Spanje, vanuit fotohutten en meer

2 april t/m 9 april 2021

Spanje, en met name Extremadura, is één van de allerbeste gebieden in Europa om prachtige vogels te zien en te fotograferen!! Tijdens deze complete 7-daagse fotoreis met diverse fotohutten fotograferen we aantrekkelijk soorten zoals; Gieren, roofvogels als Havik Arend en Kleine Torenvalk, Bijeneter, Blauwe Rotslijster, Grijze Gors, Blauwe Ekster en nog meer….

Naar deze reis
Fotografie reis beren, wolven en meer.. in Finland

Finland - 6 dagen Fotografie reis beren, wolven en meer.. in Finland

29 april t/m 4 mei 2021

Er is geen ander land in Europa waar je je nog zo in de wildernis kunt wanen als in Finland. De rust, ruigheid en ruimte die je hier ervaart is ongekend. Zeker in het oosten van het land, tegen de grens met Rusland, is het de natuur die domineert. Dit is het land van beren, wolven, eland, auerhoen, zeearend en veelvraat. Een week naar dit gebied voelt alsof je een maand bent weggeweest.

Naar deze reis
Tsjernobyl: urbex en natuurfotografie

Wit Rusland - 5 dagen Tsjernobyl: urbex en natuurfotografie

voorjaar en najaar (5 dagen) 2021 en 2022

Natuurfotografie en urbex combineren op een unieke locatie? Dit is je kans! We organiseren een veilige ‘once in a lifetime opportunity’ naar het verboden gebied in Wit Rusland. Dit jaar mogen hier voor het eerste bezoekers komen. Maak fantastische urbex foto’s en ontdek hoe de natuur terugslaat als mensen vertrekken uit een gebied.

Naar deze reis
Vlinderfotoreis Eifel en Ardennen: op zoek naar spectaculaire soorten!

België - 4 dagen Vlinderfotoreis Eifel en Ardennen: op zoek naar spectaculaire soorten!

20 mei t/m 23 mei 2022

De Blauwe vuurvlinder, Zilveren maan, Keizersmantel of Woudparelmoervlinder,  alleen de namen zijn al intrigerend! Maar bij degene die weet om welke vlinders het hier gaat zal het hart acuut nog sneller gaan kloppen… tijdens deze vlinderfotoreis naar de Eifel en Ardennen zoeken we deze en andere prachtige vlinders en leer je ook nog eens hoe je ze het beste kunt fotograferen. In samenwerking met de Vlinderstichting.

Naar deze reis
Vogelfotografie reis Fins lapland

Finland - 10 dagen Vogelfotografie reis Fins lapland

19 mei t/m 29 mei 2021 en 18 mei t/m 28 mei 2022

Een complete 10-daagse vogelfotografie reis in Noord-Finland waar we soorten gaan zoeken als de mooi gekleurde Haakbek, Taigagaai, Bruinkopmees, Dwerggors, Sperweruil, Auerhoen, Alpensneeuwhoen, Morinelplevier, Drieteenspecht en ook krijgen we geheid van zoogdieren zoals Eland, Rendier, Sneeuwhaas, Eekhoorntjes voor de lens en dit alles in een mooie natuurlijke setting.

Naar deze reis