0521-383519
info@wildernistrek.nl

Fotoreizen

Wildernistrek heeft de mooiste fotoreizen en brengt je naar de beste bestemmingen. Die hoef je zelf dus niet meer op te zoeken. Ter plekke leer je onder professionele begeleiding beter fotograferen.

  • Kleine groepen met veel persoonlijke aandacht
  • Professionele begeleiding van zeer ervaren natuurfotograaf
  • Prettige ontspannen sfeer waardoor je je snel op je gemak voelt
  • Comfortabel en geheel verzorgd (geen verborgen extra’s)
  • Je komt thuis met fraaie, opzienbarende natuurfoto’s

Zijn onze fotoreizen iets voor jou?

 

 

Wolven, wisenten en arenden in de sneeuw

Wit Rusland - 8 dagen Wolven, wisenten en arenden in de sneeuw

maandag 22 januari t/m maandag 29 januari 2018

Geen hekken, sloten en geen wandelpaden. Uitgestrekte bossen en vrij meanderende rivieren. Geen verbodsborden en overal vrij toegankelijke natuur. Afwijken van de gebaande paden. Letterlijk en figuurlijk. Dat is Wit-Rusland! Een magnifieke (en veilige) reisbestemming voor natuurfotografen: authentiek en onaangetast. Je reist terug in de tijd. Je ontdekt veel nostalgie én oorspronkelijke wildernis!

Naar deze reis

Een unieke wereld met bizarre dieren

Madagaskar - 15 dagen Een unieke wereld met bizarre dieren

29 oktober t/m 12 november 2018 & 12 november t/m 26 november

Madagaskar is een exotische plek aan het einde van de wereld. Het is een wereld verdwaald in de tijd. Laat je verassen door bizarre, fotogenieke dieren die nergens anders op aarde voorkomen.

Beleef de laatste ongerepte regenwouden en fotografeer eigenzinnige lemuren, knalgroene phelsuma’s en geheimzinnige kameleons.

Naar deze reis

Allround natuurfotografie met fotohutten

Bulgarije - 8 dagen Allround natuurfotografie met fotohutten

8 dagen, begin juni, datum volgt op 1 september

Jakhalzen, arenden, wielewalen, koningspages, smaragdhagedissen en overal bijeneters. Dat alles in een zonnige, authentieke setting waar de tijd lijkt stil te staan. Dit is Bulgarije, misschien wel de beste reisbestemming in Europa voor  natuurfotografie! Deze gevarieerde reis combineert macrofotografie met wildlife-fotografie vanuit schuilhutten. 

Datum en prijs onder voorbehoud, vanaf 1 september bekend. Stuur een mail voor een vrijblijvende optie. 

Naar deze reis

Schuiltentfotografie in vogelparadijs

Wit Rusland - 5 dagen Schuiltentfotografie in vogelparadijs

zondag 29 april t/m dinsdag 3 mei

Het grootste wetland van Europa ligt in het zuiden van Wit Rusland: het kilometers brede stroomgebied van de Prypjat. Begin mei beleeft de trek van de kemphanen hier een hoogtepunt. Ze zijn prachtig in broedkleed en baltsen volop. Verder zijn alle Nederlandse weidevogels in grote aantallen aanwezig. Ook de moerassterns zijn terug uit hun overwinteringsgebied: visdief, dwergstern, zwarte stern, witwangstern en witvleugelstern. Als het water begint te zakken drommen de vogels samen op de droogvallende stukken grasland. Dit is het moment om ze te fotograferen! Op deze korte unieke reis (geen visum nodig!) staan verschillende schuiltentjes voor je klaar tussen de vogels. Je wordt elke dag naar een andere schuiltent gebracht, waar je bijzondere fotografiemomenten beleefd. 

Datum en prijs onder voorbehoud, vanaf 1 september bekend. Stuur een mail voor een vrijblijvende optie. 

Naar deze reis

Laplanduilen!

Wit Rusland - 5 dagen Laplanduilen!

zaterdag 26 mei t/m woensdag 30 mei 2018

Natuur zonder hekken, geen sloten, geen snelwegen en geen mestoverschot. Dat is Wit-Rusland! Dit nog nauwelijks ontdekte fotoparadijs heeft voor onze lokale gids geen geheimen meer. Hij brengt je naar de laplanduil, misschien wel de mooiste uil op aarde. Deze magnifieke vogels met hun bijzondere oogsluier zijn niet schuw en in de natuur van dichtbij te fotograferen, met wat geluk ook tijdens de jacht en tijdens het voeren van de (uitgevlogen) jongen. Een korte intensieve fotoreis van vijf dagen, waarbij je geen visum (meer) nodig hebt. 

Datum en prijs onder voorbehoud, vanaf 1 september bekend. Stuur een mail voor een vrijblijvende optie. 

Naar deze reis

Wilde orchideeën: creatieve macrofotografie

Griekenland, Kreta - 8 dagen Wilde orchideeën: creatieve macrofotografie

zondag 8 april t/m zondag 16 april 2018

Orchideeën extreem dichtbij. Of juist met het hele landschap eromheen. Flitslicht en verlichting met een reflectiescherm. Experimenteren met verschillende achtergrondkleuren. Soms bovenop je onderwerp, soms verder weg met veel kleuren erbij. Creatieve (macro)fotografie zoals het nog niet eerder hebt gedaan. Dat leer je op deze fotoreis!  Historische plaatsen en adembenemende uitzichten maken deze reis compleet!

Datum en prijs onder voorbehoud, vanaf 1 september bekend. Stuur een mail voor een vrijblijvende optie. 

Naar deze reis